2928

Kids Vrij

Met een Kids Vrij abonnement van NS mogen kinderen van 4 t/m 11 jaar onbeperkt gratis met u mee reizen in alle treinen in Nederland.

Nu ook gratis met de bus van Syntus Overijssel

Vanaf 16 augustus 2015 t/m 31 maart 2017 mogen kinderen met Kids Vrij ook gratis reizen in de bussen van Syntus Overijssel, OV regio IJsselmond en Arriva in Achterhoek en Rivierenland.

LET OP: Kids Vrij is NIET geldig in de bussen van Syntus Gelderland en Twents. Ook op lijn 81 (Ommen-Westerhaar) van Twents waar Syntus Overijssel soms rijdt is Kids Vrij niet geldig.

Klik hier voor het bestellen van Kids Vrij.