2928

Syntus Trajectkaart - tarief en bestellen

Tarief

De prijs van de kaart is afhankelijk van de leeftijd en het aantal af te leggen zones.

Webshop

• De Trajectkaart is verkrijgbaar als maand- of jaarabonnement en is te bestellen in de Syntus Webshop.
  • Bij bestelling in de Webshop bedraagt de levertijd 5 werkdagen.
  • Voor het bestellen van een Syntus Trajectkaart op een abonnementspas is een persoonlijke OV-chipkaart noodzakelijk. De Trajectkaart wordt niet op de OV-chipkaart geladen; de OV-chipkaart dient als identificatiemiddel. Uw Trajectkaart is een zichtkaart.
  • U hoeft in het gebied waar uw abonnement geldt niet in of uit te checken maar toont de kaart - samen met uw OV-chipkaart - aan de chauffeur of controleur.

Syntus app

De Syntus Trajectkaart is ook verkrijgbaar in de Syntus app. Dat biedt veel voordelen:

• Snel geregeld
  • Direct reizen met uw smartphone, geen wachttijd
  • Geen abonnementspas en OV-chipkaart meer nodig
  • U zit nooit meer zonder abonnement
  • U logt makkelijk in met uw MijnSyntus inloggegevens

U download de Syntus app in de Play Store of App Store.

Syntus Sterabonnement
Voor slechts 2,5% extra kunt u een Syntus Sterabonnement aanschaffen. Met het Sterabonnement kunt u buiten uw vaste traject onbezorgd in de omgeving reizen. Bovendien is het Sterabonnement ook geldig bij enkele andere vervoerders.