2928

Registreren

Om te kunnen reizen met de Syntus app met een ticket / abonnement, dient iedere reiziger een eigen account te hebben in de Syntus app. U downloadt de Syntus app voor iOS en Android in de App Store of in Google Play.

Heeft u al een account via Mijn Syntus? Dan kunt u met uw bestaande e-mailadres en wachtwoord inloggen. Heeft u nog geen account via Mijn Syntus, dan kunt u zich in de Syntus app registeren en zo een account aanmaken.

Het aanmaken van een account gaat heel gemakkelijk, u hoeft maar een paar gegevens in te vullen:

Volledige naam
Geef hier uw voornaam (of voorletters) met achternaam inclusief tussenvoegsels op.

e-mail
Het e-mailadres dat u wenst te gebruiken.

Mobiele nr
Het telefoonnummer van de telefoon waarop u de Syntus App heeft geinstalleerd.

Wachtwoord
Geef een zelfgekozen wachtwoord op. Als u deze vergeet heeft u de mogelijkheid deze later zelf opnieuw in te stellen.

Geboortedatum
Hier kunt u uw geboortedatum opgeven.

Informatie over Syntus
Wil je informatie ontvangen over Syntus? Kies dan hier Ja graag.

Syntus Punten
Wil je meedoen met Syntus Punten? Kies dan hier Ja Graag.

Als je bovenstaande zaken hebt ingevuld klik dan op: Maak een account aan.