2928

Welke kaartjes koop ik in de app?

Het Syntus Super Ticket, het 65-plus ticket, dagtickets en het Kidsticket koopt u gewoon in de app. Bij speciale evenementen kunt u vaak gebruik maken van voordelige actietickets. Het is dus zeker de moeite waard regelmatig te kijken of er iets interessant voor u tussenzit.

Geen OV-chipkaart nodig
Let op! Als u een kaartje aanschaft in de app, dan heeft u geen OV-chipkaart meer nodig. U reist met uw telefoon door het kaartje te tonen aan de chauffeur.