2928

Welke kaartjes en abonnementen koop ik in de app?

Het Syntus Super Ticket, het 65-plus ticket, dagtickets en het Kidsticket koopt u gewoon in de app. Ook de Syntus Trajectkaart en het Sterabonnement zijn gemakkelijk aan te schaffen via de Syntus app. Bij speciale evenementen kunt u vaak gebruik maken van voordelige actietickets. Het is dus zeker de moeite waard regelmatig te kijken of er iets interessant voor u tussenzit.

Het Sterabonnement op de Syntus App is niet geldig op het NS traject Kampen-Zwolle. U kunt natuurlijk wel, zoals gebruikelijk, uw Sterabonnement bestellen via de webshop en bij NS.

Onderstaande Sterabonnementen op het traject Kampen-Zwolle (NS) kunt u wel in de webshop kopen maar niet in de Syntus App.

• Minimaal 3 sterren met centrumzone 2573 of 4620.
  • Minimaal 4 sterren met centrumzone 2553, 2563, 2583, 4601, 4610 of 4680.|
  • Minimaal 6 sterren met centrumzone 2543 of 4652.

Deze Sterabonnementen zijn niet geldig op het treintraject Kampen Zuid - Zwolle.

Geen OV-chipkaart of zichtabonnement nodig
Let op! Als u een kaartje of abonnement aanschaft in de app, dan heeft u geen OV-chipkaart of zichtabonnement meer nodig. U reist met uw telefoon door het kaartje of abonnement te tonen aan de chauffeur.