2928

Abonnement voor uw kind

U wilt een abonnement in de Syntus app aanschaffen voor uw kind(eren)?

• U download de Syntus app op de mobiele telefoon(s) van uw kind(eren).
  • Uw kinderen dienen hiervoor allen een eigen account te hebben. Nog geen eigen account? Dan dient dit alsnog te worden gedaan.
  • Nadat uw kinderen op hun eigen mobiele telefoons hun account hebben geregistreerd kunt u als ouder op uw eigen telefoon een product kopen voor uw kinderen. Let erop dat u in het afrekenproces kiest voor 'kopen voor een ander'. Hier voert u dan het e-mailadres in van het account van uw kind.