2928

Bestellen persoonlijke OV-chipkaart

Om het Twee stedenabonnement Enschede – Hengelo te kunnen kopen dient u in het bezit te zijn van een persoonlijke OV-chipkaart. U kunt deze snel en makkelijk online bestellen via ov-chipkaart.nl.

Het is ook mogelijk schriftelijk een persoonlijke OV-chipkaart aan te vragen. Een aanvraagpakket kunt u krijgen:

• Bij het Syntus informatiepunt in Enschede (busstation Enschede CS).
  • Bij één van de OV-chipkaart oplaadpunten in de regio. Klik hier voor uw servicepunt.
  • Of bestel een aanvraagpakket bij onze Klantenservice via telefoonnummer 088 - 033 1360.

Houdt u er rekening mee dat bij een schriftelijke aanvraag € 3,00 extra in rekening wordt gebracht.