2928

Dalkorting Oost-Nederland

Dalkorting Oost-Nederland is geschikt als u minimaal enkele keren per maand buiten de ochtendspits reist met de bus of trein in Oost-Nederland (regio’s Arnhem-Nijmegen, Twente, Overijssel, Flevoland (exclusief Almere) of Gelderland).

Met dit product krijgt u minimaal 20% korting op elke reis tijdens de daluren.

Voor reizigers in de leeftijdsgroep 4 t/m 11 jaar en voor 65-plussers die gebruik maken van een persoonlijke OV- Chipkaart ontvangen zelfs korting op korting. De korting is dan maximaal 47%.

Dalkorting Oost-Nederland wordt op uw OV-chipkaart geplaatst en is onder andere te koop via de OV-Chipkaart verkoopautomaten in de regio. Klik hier voor uw servicepunt.