2928

Sterabonnement - geldigheid

Het Sterabonnement is geldig:

• In de bussen van Syntus Overijssel en Twents.
  • Op het treintraject van Syntus Zutphen-Hengelo-Oldenzaal.
  • Het Sterabonnement is alleen geldig in hierboven genoemde gebieden wanneer uw centrumzone in Overijssel of Twente ligt.
  • Bij aangrenzende busvervoerders, behalve Arriva.
  • Op buslijnen 73 en 74 tussen Haaksbergen en Enschede (Arriva rijdt daar in opdracht van Syntus).
  • Op het treintraject Zwolle – Dalfsen (Arriva Vechtdallijn): alleen Sterabonnementen geldig met centrumzone 4603 – 3 sterren).
  • Op het treintraject Kampen – Zwolle (NS): alleen Sterabonnementen geldig met de volgende sterwaardes en centrumzones (behalve op de Syntus app):
    • Minimaal 3 sterren met centrumzone 2573, 4620.
    • Minimaal 4 sterren met centrumzone 2553, 2563, 2583, 4601, 4610 of 4680.|
    • Minimaal 6 sterren met centrumzone 2543 of 4652.

Het Sterabonnement is NIET geldig:

• In buurtbussen
  • Op de Hanzelijn (Kampen Zuid – Zwolle)
  • Het sterabonnement op de Syntus app is niet geldig op het NS traject Kampen-Zwolle

Aanvullende info:

• Voor het bestellen van een Sterabonnement is een persoonlijke OV-chipkaart met pasfoto noodzakelijk.
  • Het Sterabonnement wordt NIET op de OV-chipkaart geladen. De persoonlijke OV-chipkaart dient als identificatiemiddel.
  • U gebruikt het Sterabonnement als zichtkaart. U hoeft in het gebied waar uw abonnement geldt niet in of uit te checken maar toont de kaart - samen met uw OV-chipkaart - aan de chauffeur of controleur.
  • Verchipte Sterabonnementen (die te bestellen zijn bij andere vervoerders) zijn NIET geldig in de bussen en treinen van Syntus.
  • Let op: Station Zwolle heeft toegangspoortjes. Op de achterzijde van het sterabonnement dat geldig is op de trajecten Kampen-Zwolle en Zwolle-Dalfsen staat een barcode. Alleen met deze barcode kunnen deze toegangspoortjes worden geopend. Voor meer informatie, klik hier.

Voor de algemene voorwaarden van Sterabonnementen klikt u hier.