2928

Sterabonnement - tarief en bestellen

Tarief

De prijs van het Sterabonnement is afhankelijk van uw leeftijd en de afstand (het aantal zones) die u aflegt. Het Sterabonnement is verkrijgbaar als 1 t/m 6 sterren abonnement, met een looptijd van 1 t/m 9 maanden of als jaarabonnement (12 maanden).

Vul uw reisgegevens in bij 'plan mijn reis' op www.9292.nl. Kijk bij 'korting en details' onderaan de pagina, klik op alle beschikbare prijzen en vervolgens op abonnementen en vind de juiste combinatie van Sterwaarde en Centrumzone.

Webshop

• Bij bestelling via de Syntus Webshop bedraagt de levertijd 5 werkdagen.
  • Voor het bestellen van een Sterabonnement is een persoonlijke OV-chipkaart met pasfoto noodzakelijk.
  • Het Sterabonnement wordt NIET op de OV-chipkaart geladen. De persoonlijke OV-chipkaart dient als identificatiemiddel. U gebruikt het Sterabonnement als zichtkaart. Dit betekent dat u het Sterabonnement in combinatie met uw OV-chipkaart aan de buschauffeur of controleur laat zien.
  • U hoeft in het gebied waar uw abonnement geldt niet in of uit te checken maar toont de kaart - samen met uw OV-chipkaart - aan de chauffeur of controleur.

Syntus app

Het Sterabonnement is ook verkrijgbaar in de Syntus app. Dat biedt veel voordelen:

• Snel geregeld
  • Direct reizen met uw smartphone, geen wachttijd
  • Geen abonnementspas en OV-chipkaart meer nodig
  • U zit nooit meer zonder abonnement
  • U logt makkelijk in met uw Mijn Syntus inloggegevens