2928

Vervoerbewijs in de Kolibrie

U kunt in de Kolibrie met nagenoeg alle vervoerbewijzen reizen, waarmee u ook in de rest van ons OV op de Veluwe reist. Dat betekent dat u ook met de Syntus app, uw OV-chipkaart of abonnement kunt reizen.

Een extra service is dat u ook vooraf met iDEAL kunt betalen. U geeft tijdens het maken van uw reservering aan hoe u wilt betalen. Op de Kolibrie geldt het gewone OV-chipkaarttarief. Een belangrijk verschil met onze andere bussen is dat u in de Kolibrie geen kaartje bij de chauffeur kunt kopen.