2928

Waar koop ik een vervoerbewijs?

U kunt op verschillende manieren onze vervoerbewijzen kopen:

1. Via de Syntus webshop. Een eenmalige registratie is nodig waarna u digitaal uw vervoerbewijzen bij ons kunt bestellen. Om een abonnement te bestellen heeft u een OV-chipkaart nodig. U koopt een persoonlijke OV-chipkaart via www.ov-chipkaart.nl. Een anonieme OV-chipkaart is verkrijgbaar bij de oplaad- of verkoopautomaat en bij diverse winkels en servicepunten in uw regio. U vindt deze verkooppunten via www.ov-chipkaart.nl/adresvinder

2. Via de Syntus app. U kunt op de Syntus app inloggen met uw Mijn Syntus account.

3. Bij het Syntus informatiepunt op het busstation in Apeldoorn en het busstation Enschede.

4. Voor de trein van Syntus kunt u een NS-kaartje kopen. Dit kan bij de loketten van de NS stations Zutphen en Hengelo en bij de bekende gele NS-kaartautomaten op elk station, dus ook de Syntus-stations.