2928

Aanmelden

Om je aan te melden op de klantenservice van Syntus dien je de volgende stappen te doorlopen:

Aanmelden

Rechtsboven op de klantenservice pagina bevind zich een button aanmelden. Klik hierop.

Registreren

Je kunt je aanmelden met 4 verschillende sociale profielen:

1. Twitter
  2. Facebook
  3. Google
  4. Microsoft

Daarnaast kun je je aanmelden je emailadres. Dat doe je door linksonder op Registreren te klikken.

Registreren met email

Zodra je de benodigde gegevens hebt ingevuld en op registreren hebt geklikt ontvang je een email met een link om een zelf gekozen wachtwoord aan te maken.

Email

Wachtwoord