Persoonlijk contactvinden wij vanzelfsprekend.
2928

WiFi

De bussen van Syntus op de Veluwe en de trein in Twente zijn uitgerust met gratis WIFI. Tijdens het reizen kunt u gratis uw e-mail checken, een berichtje versturen via social media of nog net even die afspraak inplannen. Reistijd is dus geen verloren tijd meer! Met deze extra service willen wij uw reis nog comfortabeler en makkelijker laten verlopen. Aan het gebruik van WIFI zijn voorwaarden verbonden. Indien u gebruik maakt van gratis WIFI in onze bussen en/of trein gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden en de fair use policy. Deze vindt u hier.